СЕКОЈ ПЕТОК  ПОАЃАЊЕ ВО 05ч.00мин. наутро

ВРАЌАЊЕ СЕКОЈА НЕДЕЛА ВО 10ч.наутро

САЕМ ЗА КОЛИ БЕЛГРАД

  HX1

И оваа година превозничката агенција Чибук Травел од 23.03.2018 до 25.03.2018 година, ве води на саемот за автомобили и моторцикли во Белград. Тргнувањето е на 23.03.2018 година, во 23 часот.

 

Цената на аранжманот е само 2800 денари, со вклучен превоз, ноќевање со појадок, влезница за саемот, и посета на градот Ниш.

Патувајте и доживувајте возбудливи моменти со превозничка агенција Чибук Травел, во високо туристички автобуси...

Во цената вклучено е:
- Автобуски превоз
Ноќевање со доручек
- Влезница во саемот
- Туристички водич во Београд.

 

Резервации на броевите

070/075 208 - 640 и 078/222 - 292

 

Патувајте и доживувајте возбудливи моменти со превозничка агенција Чибук Травел, во високо туристички автобуси...

 

Резервации на броевите

070/075 208 - 640 и 078/222 - 292 


 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 
 РЕДОВНА ЛИНИЈА „ПРИЛЕП - ПРАГА - ПРИЛЕП“

 

Тргнувањето од Прилеп ќе биде секој петок во во 05:00h наутро ( Нова Автобуска Станица ). 

 

Враќањето од Прага ќе биде секоја недела во 10:00 наутро од Hlavní Nádraží улица : Wilsonova  смер Vaclavske Namesti .

                                          

        

 

                              

 

 

 

        11896004 902769919772636 6159422951886845644 n

 

Со почит ваш
Чибук Травел

ЧИБУК - RENT - A - CAR