СЕКОЈ ПЕТОК  ПОАЃАЊЕ ВО 05ч.00мин. наутро

ВРАЌАЊЕ СЕКОЈА НЕДЕЛА ВО 10ч.наутро

Саем Белград 2018

Article Index
Саем Белград 2018
Page 2
All Pages
There are no translations available.


И оваа година превозничката агенција Чибук Травел од 23.03.2018 до 25.03.2018 година, ве води на саемот за автомобили и моторцикли во Белград. Тргнувањето е на 23.03.2018 година, во 23 часот.
 
 
Цената на аранжманот е само 2800 денари, со вклучен превоз, ноќевање со појадок, влезница за саемот, и посета нa градот Ниш .
 
 
Патувајте и доживувајте возбудливи моменти со превозничка агенција Чибук Травел, во високо туристички автобуси...
 
Резервации на броевите  :
 
070/075 208 - 640 и 078/222 - 292