СЕКОЈ ПЕТОК  ПОАЃАЊЕ ВО 05ч.00мин. наутро

ВРАЌАЊЕ СЕКОЈА НЕДЕЛА ВО 10ч.наутро

КАДЕ ПАТУВАМЕ

There are no translations available.

Чибук травел е агенција која ги поседува сите потребни лценци за превоз во државата и надвор од неа.
Како во Европските држави така и давор од нив.

Покрај редовната линија што ја имаме за Прага секоја Среда со поаѓање од Прилеп. На оваа десинација можат да букираат карти и патници кои што ни се на линијата измеѓу Прилеп, Скопје до Куманово.

Освен линијата за Прага организираме превози или патувања по избор на нашите клиенти; пр: (Саеми, Екскурзии, Еднодневни прошетки за празници или други настани итн.)
Во зависност од бројот на патниците се одредува со какво возило ќе се патува.

Помалите возила кои што се со 7 седишта може да се изнајмуваат со или без возач од агенцијата.