КОИ СМЕ НИЕ

There are no translations available.

Чибук травел е компанија која е формирана во 1999г.
Од самиот почеток па се до денес работиме по желбата и интересите на Вас Граѓаните.
Со искрена и чесна работа се постигнува голем напредок и успех, ние тој успех го изградивме благодарение на нашата упорност низ сите добри и лоши времина, но и благодарение на Вас граѓаните кои ни ја подаривте Вашата доверба.

Чибук травел денес располага со 6 возила и тоа:

  • Возило со 7 седишта (6+1)
  • Возило со 8 седишта (7+1)
  • Возило со 9 седишта (8+1)
  • Возило со 19 седишта (18+1)
  • Возило со 26 седишта (25+1)
  • Возило со 51 седишта (50+1)
  • Возило со 29 седишта (28+1)
  • Возило со 11 седишта (10+1)

Нашата редовна линија Прилеп - Прага – Прилеп е доказ за исполнувањето на нашите европски стандарди како на персоналот така и на возилата.

Нашите возила располагаат со сета неопходна и луксузна опрема за патување во и надвор од Македонија.

Покрај редовната линија, Чибук травел организира и други превознички тури по желба на нашите ценети клиенти.
Во приватните превознички тури имате потполна слобода во оранизирањето на вашата замислена екскурзија: од самото тргнување, попатни паузи па се до враќањето назад.