СЕКОЈ ПЕТОК  ПОАЃАЊЕ ВО 05ч.00мин. наутро

ВРАЌАЊЕ СЕКОЈА НЕДЕЛА ВО 10ч.наутро

КОНТАКТ

There are no translations available.

kontaktЧИБУК ТРАВЕЛ
(Агенција за организиран превоз на патници)

  • моб: +389 70/20 86 40
  •        +389 75/20 86 40
  •        +389 78/22 22 92

Горе наведените телефони се однесуваат за Македонија

  • +42 0 77 675 21 31 (Република Чешка)

e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ; This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it