OSNOVNA KAT

There are no translations available.

Редовна Линија Прилеп - Прага - Прилеп

По повод новогодишните и божиќните празници редовната линија за  ПРАГА останува исто во петок а редовната линија од  Прага за Македонија се менува од 30.12.2018 на 29.12.2018  и од 06.01.2019 на 05.01.2019 во 18:00 часот.
 
 
Патувајте и доживувајте возбудливи моменти со превозничка агенција Чибук Травел, во високо туристички автобуси...
 
Резервации на броевите  : 00420776752131 - Ненад
 
070/075 208 - 640 и 078/222 - 292